![]() |
Tweet |
Anamur’un Demirören mahallesinde Melleç’te Buluşalım şenliği düzenlendi.
Mahallenin sahilinde Organizasyon Komitesi Başkanı Celal Çetin ve ekibi ile Demirören Muhtarı Yalçın Şahin tarafından organize edilen şenliğe Anamur Belediyesi de destek verdi.
Şenliğin akşamki bölümüne Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Demirören köylüleri ve çevre ilçelerden çok sayıda vatandaş katılırken programın sunuculuğunu Kayı Film sahibi Muhammet İbrahim Arıkan yaptı.
Gençlerin denize girip müzik eşliğinde eğlendiği şenlikte vatandaşlar bayramlaşıp birlikte piknik yapma keyfi yaşadı. Çocuklar ve büyüklere yönelik yumurta ve elma taşıma yarışması, sandalye kapma yarışması, halat çekme yarışması gibi çeşitli yarışmalar yapılırken, bu yarışmaları kazanan ekiplere çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca şenlikte çekilişle oyuncaktan, beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden gübreye, undan giysiye kadar yüzlerce hediye dağıtıldı.